Experience

Taula Rodona EntrepoblesLlicenciada en Humanitats (Premi Extraordinari, UAB), postgraduada en Gènere i Igualtat d’Oportunitats, especialista en associacionisme, participació, feminisme i polítiques d’igualtat d’oportunitats.
He estat coordinadora de Ca la Dona durant 11 anys; membre del Grup de Recerca, Investigació i Metodologies d’Acsur en el marc de l’estudi “Pràctiques i Sabers Feministes”; formadora i investigadora com a tècnica d’Igualtat per la Diputació de Barcelona (Programa ADAGIO). He fet conferències i tallers, gestiono xarxes socials, participo en associacions, escric. També formo part de l’equip de col·laboradores d’Invenies. Podeu veure aquí el meu currículum.
L’estiu de 2014, coincidint amb la decisió de canviar el rumb professional per a ser consultora independent, rebo el llegat de més de 25 anys d’investigació i formació de Maria Moron Martin, fundadora de Caials Estudis S.L., emprenedora, investigadora, formadora, consultora i activista.

Els projectes de Caials

octubPiula_anunci_128x151_ptre – desembre 2014 : amb El Safareig. Encàrrec del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Gestió i dinamització del concurs de Twitter “Piula contra la violència masclista“.
També, amb El Safareig, tallerista a centres de secundària.
RetallDonesJuristes9 d’octubre 2014: participació a la taula rodona “Activisme feminista i dret”, amb Beatriu Masià de Tamaia-Viure sense violència; Mercè Otero-Vidal de Ca la Dona; Míriam Solà, editora del llibre Transfeminismos. Epistemes, fricciones y flujos; i Joana Garcia Grenzner, membre de Feministes Indignades. Celebració dels 25 anys de l’Associació Dones Juristes.
desembre 2014 – en curs: amb Carles Mercader. Encàrrec de l’Ajuntament de Rubí a través del Pla de Desenvolupament Comunitari de Ca n’Oriol. co-entrevistes i co-redacció del tercer exemplar de la sèrie de llibres sobre els barris dels PDC de la ciutat.
març – abril 2015 (previst): col·laboració amb El Safareig.
09_Visita obres_Felisa Pradas_1_ptgener – desembre 2015: seguiment de les obres a la seu de Ca la Dona (carrer Ripoll 25, Barcelona). Mediació, negociació, coordinació dels processos participatius. Les obres són dutes a terme per la societat municipal BIMSA. Arquitecta: Sandra Bestraten Castells.
També: realització dels blocs feminismesiradicalitatsdemocratiques.wordpress.commartadarder.wordpress.com

2 Replies to “Experience”

  1. Pingback: Vols fer-hi una ullada? |

  2. Pingback: Una segona ullada | Caials

Vols deixar algun comentari?