Molta activitat, però no al bloc

PedresCaialsGairebé quatre mesos sense actualitzar el bloc. El temps passa volant i, quan la feina s’acumula, les xarxes socials descendeixen en l’escala de prioritats. Com a mínim en la meva.

Evidentment, aquest és un error que algú que, com jo, és freelance, no es pot permetre. Mantenir el bloc actualitzat i una -ni que sigui petita- presència en els perfils públics és fonamental en els temps que corren.

Però la vida marca uns ritmes, el temps vola, i les hores del dia estan limitades. Així que, malgrat les recomanacions de la gent experta en marqueting a xarxes socials… aquí estem. Caials continua, i ja camina cap a l’any i mig d’existència. Segurament gràcies a aquelles altres xarxes socials que no són virtuals, a aquelles xarxes que es basen en el coneixement i la confiança interpersonal, els projectes flueixen, malgrat que els períodes d’activitat siguin més aviat irregulars. Bé, potser la paraula no és irregulars: són per a embogir. O molt, o poc. També és cert que aquests mesos s’hi han sumat experiències noves, summament enriquidores i desbordants.

Així que, amb un agraïment profund per la confiança dipositada, pel treball compartit, pels aprenentatges, pels espais generats… Caials camina cap a l’any i mig de vida.

P.D. Si t’interessa, he actualitzat l’apartat d’Experiència -no encara el Linkedin (error!).

Vols deixar algun comentari?