Perquè Caials

GeorgeSpiva_diversityMask2Institucions, empreses i entitats es mouen, cada cop més, en un context canviant i flexible. La crisi global que vivim afecta les possibilitats d’accés als recursos humans i econòmics (també la seva disponibilitat i cost) i l’organització laboral.

La crisi, però, també pot ser una oportunitat per a transformar i transformar-nos, donant un gir a la cultura de treball, l’organització social i les prioritats col·lectives i personals. I pot ser, també,una oportunitat per a establir aliances diverses, enriquidores, entre professionals i organitzacions.

Relacions de col·laboració com la que ofereix Caials, amb un esperit d’aprenentatge mutu, col·laboratiu, horitzontal i participatiu sempre, des d’una perspectiva de recerca de l’equitat i el bé comú, sigui quin sigui el nostre àmbit de treball.

Fem un salt endavant cap a comunitats justes i inclusives, centrades en el bon viure de totes les persones.

Del naixement de Caials. Qui és Caials

Diversity_uniqueL’actual Caials neix del desig de la seva actual promotora, Betlem Cañizar Bel, per posar en pràctica en projectes diversos les experiències i coneixements acumulats en els seus àmbits de treball i participació i, especialment, a Ca la Dona. També, de la seva necessitat de nous aprenentatges.

I neix també quan Maria Moron Martin, investigadora i formadora amb més de 30 anys d’experiència, i fundadora de Caials Estudis S.L., consultoria especialitzada en investigació i formació, decideix traspassar el seu llegat a Betlem, per què aquesta se’l pugui apropiar -si, has llegit bé: per a què pugui fer-se’l propi i donar-li el caràcter que s’adequa a l’actual etapa de Caials.

Fotos: George A. Spiva Center for the Arts | Marc Falardeau

Vols deixar algun comentari?